Parerile Clientilor

 • Cumpar mereu de la cofetaria Giorginio si intotdeauna am fost multumita de calitatea produselor. Sunt mereu proaspete si naturale iar doamnele de acolo sunt foarte dragute!! Recomand cu mult drag aceasta cofetarie! .

  Adina
  via FACEBOOK
 • Delicioase produsele acestei cofetarii. Intotdeauna gasesti cofetaria plina de clienti pentru a cumpara prajituri, torturi sau produse de patiserie deosebit de gustoase si proaspete. Sunt renumiti pentru torturile lucrate cu atentie. Au si mese, nu se serveste doar pentru acasa.

  Razvan Gioro
  via FACEBOOK
 • Prajiturile sunt proaspete (cele cu frisca sunt facute cu frisca de casa, au cu totul alt gust decat frisca la tub), pretul e destul de bun pentru savarina, ecler, amandina, au placinta cu branza si cu mere super bune la preturi acceptabile, am comandat la ei o data tort (tortul Giorginio) pentru majoratul fratelui meu si a fost excelent.

  Mihai
  via FACEBOOK
 • Iarasi, o cofetarie in zona unde imi fac eu veacul si de unde am cumparat kilograme intregi de fursecuri. Sunt atat de proaspete incat ti se topesc in gura. Mereu cumparam de acolo fie minitarte si miniprajiturele cand unul dintre noi - eu si sotul meu- trebuie sa ne servim colegii la munca, fie fursecuri pentru propriul consum, acasa in fata filmului preferat, alaturi de un pahar cu lapte!
  Recomand cu caldura, este poate singura cofetarie la care ma gandesc cu pofta!

  Mirela Tamos
  via FACEBOOOK
 • Si eu imi adaug comentariu cu caracter pozitiv: super calitate, gust, servire. Preturile sunt pe masura calitatii dar daca vrei ceva bun recomand cu caldura.

  Cristina
  via FACEBOOK