Contact

CONTACTEAZA-NE

Ne puteti contacta oricand folosind formularul de mai jos, prin email, telefon sau sunteti invitatii nostri la una din locatiile Cofetariei Giorginio.

   

   

  CINE SUNTEM?

  Giorginio a luat naștere pe 1 Noiembrie 2005 din pasiunea noastră pentru deserturile simple si rafinate, totodata suficient de complexe pentru a satisface toate gusturile, pentru ca voi sa beneficiati de tot ce este mai bun. Giorginio este mai mult decat o cofetarie este `casa noastră` si vrem ca si voi sa va simtiti ca `acasă`. Retetele noastre sunt naturale fara adaosuri sintetice. Torturi pentru diverse ocazii: nunti, botezuri, aniversari, evenimente mondene, etc.

  Retete facute cu dragoste!

  Prajiturile sunt delicioase, avand in compozitie numai creme fierte, naturale, respectand retetele clasice si folosind ciocolata cea mai buna! Noi nu facem rabat de la calitate si nici economie la materia prima folosita pentru ca dumneavoastra sa savurati din plin produsele noastre . Tortul de nunta este probabil cel mai important tort pe care-l veti cumpara vreodata,de aceea noi va oferim tortul visat! In acest sens va oferim consultanta gratuita, in care vom discuta despre ideile si cerintele voastre, despre detaliile designului, depre arome si preturi, pentru a va putea oferi tortul potrivit personalitatiii dumneavoastre!

  Cofetarie

  Adresa: Str. Petru Vulcan nr. 115, Constanta

  Program: 08:00AM – 22:00PM

  Telefon: (+40) 722 434 002

  Email: cofetariagiorginio@yahoo.com