Cum platesc comanda?

Giorginio.ro vă oferă posibilitatea de a face plata online, prin card bancar, prin virament bancar online (internet banking) sau prin virament bancar cu ordin de plată. Indiferent de modalitatea de plată aleasă, livrarea torturilor se va face conform datei și intervalului de livrare ales când plasați comanda de tort și doar in momentul in care banii sunt confirmați ca fiind intrați in contul firmei, doar atunci se confirma comanda.

 

1           Plata online cu ajutorul cardului

Cea mai sigură, mai rapidă și mai ușoară modalitate de plată pe care v-o punem la dispoziție este cu cardul bancar. Este cea mai utilizată modalitate de plată. Oricine deține un card VISA sau Mastercard și are activat serviciul de plăți poate folosi această metodă. Nu trebuie să vă faceți nici un cont special pentru asta, trebuie doar să vă introduceți datele de card în pagina procesatorului de plăți, pagină care este securizată astfel că datele dumneavoastră sunt în perfectă siguranță.

 

  1. Plata prin virament bancar (OP) se va face după ce ne veți contacta la nr de telefon 0722434002 și ulterior va v-om emite o factura fiscală pe care trebuie sa o achitați. Va precizam ca aceasta metoda poate prelungi termenul de livrare cu pana la 72h.

 

  1. CONFIRMAREA COMENZII

După ce ați plasat comanda de tort, vă vom trimite în mod automat un email de confirmare a plasării acelei comenzi, pe adresa de email pe care ați trecut-o la datele personale, confirmarea că ea a ajuns la noi, a fost înregistrată în sistem și ne vom ocupa de ea în cel mai scurt timp posibil. Confirmarea comenzii conține un sumar al datelor pe care dumneavoastră le-ați completat când ați plasat comanda pe tort. Sumarul conține: produsele alese, valoarea comenzii, valoarea transportului, modalitatea de plată aleasă, adresa de livrare, data și intervalul orar de livrare și mesajul de pe felicitare dacă ați optat pentru asta.